Η φιλοσοφία μας

  • Ευχάριστο και λειτουργικό περιβάλλον.
  • Σύγχρονα μέσα διδασκαλίας.
  • Διδασκαλία με έμφαση στην συνεργατική μάθηση.
  • Έμπειρο επιτελείο καθηγητών, πάντα δίπλα στο μαθητή.
  • Ομοιογενή ολιγομελή τμήματα.
  • Τακτικά διαγωνίσματα & φύλλα εργασίας.

Αγαπητοί φίλοι,

Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ είναι ένα φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης με πετυχημένη πορεία εικοσιπέντε και πλέον ετών στην προετοιμασία των μαθητών για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Σε ένα ευχάριστο και λειτουργικό περιβάλλον με σύγχρονα μέσα διδασκαλίας, με έμπειρο επιτελείο καθηγητών ο μαθητής εγγράφεται σε ομοιογενή ολιγομελή τμήματα. Ο ετήσιος αναλυτικός σχεδιασμός της ύλης, οι επαναλήψεις, τα τακτικά διαγωνίσματα, τα φύλλα εργασίας, οι εβδομαδιαίοι έλεγχοι προόδου δημιουργούν προυποθέσεις υψηλών προσδοκιών.

Η ευελιξία στα προγράμματα σπουδών όπως τα ειδικά τμήματα αριστούχων, η δυνατότητα επιπλέον ωρών μελέτης στο φροντιστήριο, η δυνατότητα επιλογής εξατομικευμένου πακέτου μαθημάτων, η δυνατότητα επιπλέον ιδιαίτερων μαθημάτων στοχεύουν στη εξατομίκευση των μαθησιακών αναγκών του κάθε μας μαθητή.

Εφαρμόζοντας την συνεργατική μάθηση ο μαθητής υπό την καθοδήγησή μας φθάνει σε υψηλό επίπεδο μαθησιακής απόδοσης πράγμα το οποίο είναι ιδιαίτερα δύσκολο να πετύχει μόνος του. Με την αρωγή μας εμβαθύνει και κωδικοποιεί τις γνώσεις του και κατακτά υψηλότερη επίδοση στις εξετάσεις.

Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ με φροντιστήρια στο κέντρο της Αθήνας (Προοπτική Ιατρικής), στο Μαρούσι, στην Αγία Παρασκευή και στα Νότια προάστια ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σήμερα για υψηλού επιπέδου προετοιμασία με λογικά δίδακτρα σπουδών.