Όροι χρήσης website Προοπτικής

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΧΕΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ("ΟΡΟΙ"), ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ.

ΤΟ ΥΛΙΚΟ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ) ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ "ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ" ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ, Ή ΜΗ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙOΚΤΗΣΙΑΣ. Οι υποχρεώσεις του Ομίλου Φροντιστηρίων Προοπτική σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της ελέγχονται και καθορίζονται μόνο από τις συμφωνίες κάτω από τις οποίες παρέχονται και τίποτα σε αυτόν τον δικτυακό τόπο θα πρέπει να εννοηθεί ως αλλαγή αυτών των συμφωνιών. Περαιτέρω o Όμιλος Φροντιστήριων Προοπτική δεν εγγυόνται την ακρίβεια και τη πληρότητα του υλικού, λογισμικού ή των υπηρεσιών της που παρέχονται σε αυτον τον δικτυακό τόπο. Ο Ομίλος Φροντιστηρίων Προοπτική μπορεί να κάνουν αλλαγές στο υλικό και τις υπηρεσίες σε αυτό τον δικτυακό τόπο, ή στα προϊόντα και τις τιμές που περιγράφονται σε αυτά, οποιαδήποτε στιγμή χωρίς ειδοποίηση. Το υλικό και οι υπηρεσίες σε αυτόν τον δικτυακό τόπο μπορεί να μην είναι ενημερωμένο με την τρέχουσα κατάστασή τους και o Όμιλος Φροντιστήριων Προοπτική δεν δεσμεύονται στην ενημέρωση του υλικού και των υπηρεσιών αυτού του δικτυακού τόπου. Οι πληροφορίες που δημοσιεύονται σε αυτόν το δικτυακό τόπο μπορεί να αναφέρεται σε προϊόντα, προγράμματα ή υπηρεσίες οι μπορεί να μην είναι διαθέσιμες στη χώρα σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες σχετικές με τα προϊόντα, τα προγράμματα και τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες σε εσας. Νόμοι σε ισχύ μπορεί να επιτρέπουν την εξαίρεση υποννοούμενων εγγυήσεων, κατά συνέπεια αυτή η εξαίρεση μπορεί να μην ισχύει για εσας.

Σε καμμία περίπτωση o Όμιλος Φροντιστήριων Προοπτική, οι συνεργάτες της ή άλλοι τρίτοι φορείς και παράγοντες που αναφέρονται σε αυτόν τον δικτυακό τόπο είναι υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά (συμπεριλαμβανομένου, χωρίς περιορισμό, αυτές που έχουν ως αποτέλεσμα την απώλεια κερδών, απώλεια δεδομένων ή διακοπή εργασιών της επιχείρησης) που προκύπτει από τη χρήση, ανικανότητα χρήσης ή από το αποτέλεσμα της χρήσης αυτού του δικτυακού τόπου, oποιωνδήποτε δικτυακών τόπων συνδεδεμένων με αυτόν τον δικτυακό τόπο, ή του υλικού ή των πληροφορίών ή των υπηρεσιών που περιέχονται σε οποιοδήποτε ή όλους αυτούς του δικτυακούς τόπους, είτε είναι βασισμένη σε εγγύηση, συμβόλαιο ή oποιαδήποτε άλλη νομική θεώρηση και είτε o Όμιλος Φροντιστήριων Προοπτική  έχουν προειδοποηθεί είτε όχι για τέτοιες ζημιές. Αν η χρήση του υλικού, πληροφοριών ή υπηρεσιών αυτού του δικτυακού τόπου έχει ως αποτέλεσμα την ανάγκη επικευής, σέρβις ή επιδιόρθωσης εξοπλισμού ή δεδομένων, αναλαμβάνετε όλο το κόστος. Νόμοι σε ισχύ μπορεί να επιτρέπουν την εξαίρεση ή τον περιορισμό τυχαίων ή ζημιών ως επακόλουθο, κατά συνέπεια αυτοί οι περιορισμοί ή οι εξαιρέσεις μπορεί να μην ισχύουν για εσας.

Οποιoδήποτε υλικό, πληροφορία συμπεριλαμβανομένου κειμένων, εικόνων, αρχείων σε μορφή pdf σε αυτό το website είναι υλικό που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων (copyright) και κατά συνέπεια δεν μπορείτε να αναπαράγετε, να αναδιανείμετε,να πωλήσετε, να τροποποιήσετε, να επεξεργαστείτε ή να συμπεριλάβετε οποιοδήποτε κομμάτι οποιουδήποτε εγγράφου σε αυτόν τον δικτυακό τόπο χωρίς τη ρητή και έγγραφη ενυπόγραφη άδεια του Ομίλου Φροντιστηρίων Προοπτική. Αν παρατηρήσετε οποιοδήποτε φαινόμενο καταπάτησης πνευματικών δικαιωμάτων σε αυτόν τον δικτυακό τόπο, παρακαλώ ειδοποιήστε το διαχειριστή αυτού του δικτυακού τόπου και θα έρθει σε επαφή με εσάς το συντομότερο δυνατόν για να διευρενήσει το θέμα και να προβεί σε επίλυση του θέματος εφόσον είναι αναγκαίο.